Болгарські перці з яйцем, моцарелою, дор-блю і беконом

Болгарські перці з яйцем, моцарелою, дор-блю і беконом

15 березня 2021
  • Кіл-ть порцій: 12
  • Час підготовки: 10 хвилин
  • Час приготування: 40 хвилин
  • Складність:
  • Складові
    • Болгарський перець великий 6 шт
    • Яйця 12 шт
    • Моцарелла сир 100г
    • Дор-блю сир 100г
    • Бекон сирокопчений або грудинка 200г
    • Сіль, чорний перець за смаком
  • Приготування

    Болгарський перець, запечений з яйцем і беконом, скибочками сиру моцарелла і дор-блю - яскраве і красиве блюдо, приготувати яке неймовірно просто. Такий оригінальний і поживний гарнір підніме настрій вже одним своїм виглядом, не кажучи про його чудовий смак і запах!

    1. Солодкі перці промийте, розріжте на стійкі половинки, видаліть внутрішні перегородки з насінням, а плодоніжки залиште.
    2. Сири наріжте невеликими кубиками. Бекон або грудинку - скибочками.
    3. Розігрійте гриль до 200 ° С, готувати будемо прямим способом.
    4. Змастіть грати маслом.
    5. Викладіть перці на решітку і запікайте з внутрішньої сторони 15 хв при температурі 150 ° C.
    6. Окремо на бічному пальнику підсмажте на сковороді бекон, нарізаний скибочками, до хрусткої скоринки.
    7. Переверніть перці і акуратно в половинки вбийте по 1 яйцю, як для яєчні, зберігаючи цілим жовток. Посоліть трохи і поперчіть. Приправи краще не додавати, щоб не перебивати смак сирів і бекону. Так запікайте ще 15 хв.
    8. Додайте сири і бекон і запікайте до готовності ще приблизно 10 хв.

    Незвичайна яєчня в перці з сиром і беконом точно порадує Ваших близьких. Блюдо виходить яскравим, соковитим і дуже апетитним. А приготувати його зовсім нескладно!

    Смачного!
     

Галерея