Болгарські перці з яйцем, моцарелою, дор-блю і беконом
15 березня 2021
- Кіл-ть порцій: 12
- Час підготовки: 10 хвилин
- Час приготування: 40 хвилин
- Складність:
-
Складові
- Болгарський перець великий 6 шт
- Яйця 12 шт
- Моцарелла сир 100г
- Дор-блю сир 100г
- Бекон сирокопчений або грудинка 200г
- Сіль, чорний перець за смаком
-
Приготування
Болгарський перець, запечений з яйцем і беконом, скибочками сиру моцарелла і дор-блю - яскраве і красиве блюдо, приготувати яке неймовірно просто. Такий оригінальний і поживний гарнір підніме настрій вже одним своїм виглядом, не кажучи про його чудовий смак і запах!
- Солодкі перці промийте, розріжте на стійкі половинки, видаліть внутрішні перегородки з насінням, а плодоніжки залиште.
- Сири наріжте невеликими кубиками. Бекон або грудинку - скибочками.
- Розігрійте гриль до 200 ° С, готувати будемо прямим способом.
- Змастіть грати маслом.
- Викладіть перці на решітку і запікайте з внутрішньої сторони 15 хв при температурі 150 ° C.
- Окремо на бічному пальнику підсмажте на сковороді бекон, нарізаний скибочками, до хрусткої скоринки.
- Переверніть перці і акуратно в половинки вбийте по 1 яйцю, як для яєчні, зберігаючи цілим жовток. Посоліть трохи і поперчіть. Приправи краще не додавати, щоб не перебивати смак сирів і бекону. Так запікайте ще 15 хв.
- Додайте сири і бекон і запікайте до готовності ще приблизно 10 хв.
Незвичайна яєчня в перці з сиром і беконом точно порадує Ваших близьких. Блюдо виходить яскравим, соковитим і дуже апетитним. А приготувати його зовсім нескладно!
Смачного!