Харків, вул. Клочківська, 93

+38 (066) 360 444 5
Десерт з запечених на грилі груш і морозива

Десерт з запечених на грилі груш і морозива

15 вересня 2020
  • Кіл-ть порцій: 6
  • Складність: для любителів
  • Час приготування: 25 хвилин
  • Складові
    • Груша | 6 штук
    • Кориця | 0,25 ч.л.
    • Ванільний цукор | 1 пакетик
    • Масло вершкове | 2 ч.л.
    • Морозиво | 500 г
    • Сироп на вибір | 6 ч.л.
    • Кешью | 50 г
    • Зернятка граната з половинки граната середнього розміру
    • Будь-які ягоди | кілька штук
    • М'ята | кілька листочків або маленькі гілочки
  • Приготування

    Виявляється, на грилі можна і потрібно!) не тільки смажити м'ясо, а й приготувати десерт!

    1. Розпаліть деревне вугілля в Big Green Egg і прогрійте з теплозахисним екраном convEGGtor і решіткою до температури 200 ° C.
    2. Груші помийте, розріжте навпіл, видаливши серцевини. Посипте груші ванільним цукром, змішаним з корицею, полийте розтопленим вершковим маслом.
    3. Викладіть груші на решітку і запікайте їх при температурі 180-200 ° С приблизно 15-20 хвилин з двох сторін до розм'якшення. Температуру регулюйте за допомогою заслінок.
    4. Викладіть по дві половинки груші в креманки. Дайте їм трохи охолонути.
    5. Додайте морозиво, якщо вийде формуючи кульки.
    6. Полийте будь-яким сиропом за смаком.
    7. Прикрасьте Ваш десерт горішками, зернятками граната, ягодами і м'ятою.

    Не бійтеся експериментувати, смачного!
     

Галерея

Товари для приготування цієї страви