-
Складові
- Яйця | 4 шт
- Цукор | 200 г
- Борошно | 200 г
- Ванільний цукор | 1 пакетик (8-10 г)
- Розпушувач тіста | 1 ч.л.
- Кориця, мускатний горіх або приправа для десертів | 0,5 ч.л.
- Персики (в залежності від сезону і переваг яблука, сливи, абрикос, будь-які ягоди - малина, полуниця, ожина, смородина, шовковиця) | 5-6 штук середнього розміру
- М'ята | кілька листочків
- Цукрова пудра для прикраси перед подачею
-
Приготування
Серед нескінченного розмаїття рецептів випічки найпопулярнішими є прості за складом і способом приготування. Шарлотка є тому прикладом. Сьогодні ми знаємо її як найпростіший бісквіт з борошна, цукру, яєць і фруктів.
Історія десерту має різні версії походження. За однією з них, найбільш романтичною, шарлоткою яблучний пиріг назвав французький кухар, закоханий в дівчину Шарлотту і цей прекрасний рецепт дозволив кухареві підкорити серце своєї коханої, з тих пір популярність бісквіта з яблуком б'є всі рекорди. Шарлотка готується не більше години, смак у неї дуже ніжний, а аромат - незрівнянний. Прості інгредієнти доступні в будь-який сезон в будь-якому магазині. Змінюючи їх пропорції, спосіб нарізки і варіанти змішування фруктів і тіста, можна отримати абсолютно різні десерти.
Ми вирішили приготувати шарлотку з персиками.
- Розпаліть деревне вугілля в Big Green Egg і прогрійте з теплозахисним екраном convEGGtor і решіткою до температури 170 ° C.
- Персики миємо й нарізаємо часточками, видаляючи кісточку. Залежно від сезону і переваг Ви можете персики замінити яблуками, сливами, абрикосом, будь-якими ягодами - малина, полуниця, ожина, смородина, шовковиця. Або зробити мікс з різних фруктів. Головне, не переборщити з кількістю. Посипаємо корицею, мускатним горіхом або приправою для десертів. За бажанням можна додати дрібно нарізану м'яту.
- Збиваємо яйця спочатку без цукру до утворення піни з великих бульбашок, а потім поступово підсипати цукор і збивайте до утворення густої піни. В кінці додайте ванільний цукор. Збивати 7-8 хвилин.
- Просіяне борошно змішуємо з розпушувачем і акуратно висипаємо в суміш. Замішуємо тісто негусто, як на оладки.
- Застеляємо форму пергаментом. Заливаємо половиною тіста. Викладаємо половину персиків. Виливаємо залишок тіста і знову красиво викладаємо персики.
- Випікаємо приблизно хвилин 30-35 при температурі 160-170 ° С. Температуру регулюйте за допомогою заслінок.
- Перед подачею можна присипати пиріг цукровою пудрою і прикрасити листочками м'яти.
Тепер фраза «випічка на грилі» не повинна вводити Вас в замішання. Десерти та випічка виходять в грилі ще цікавіше, ніж багато хто до цього звик.
Смачного!
Галерея
Товари для приготування цієї страви
- Тип Вбудований газовий
- Тип Газовий
- Тип Газовий
- Тип Газовий
- Тип Газовий
- Тип Газовий
- Тип Газовий
- Тип Газовий
- Тип Газовий
- Тип Газовий
- Тип Газовий
- Тип Газовий
- Тип Вбудований газовий
- Тип Вбудований газовий
- Тип Вбудований газовий
- Тип Вбудований газовий
- Тип Газовий
- Тип Вбудований газовий
- Тип Вбудований газовий
- Тип Вбудований газовий
- Тип Вбудований газовий
- Тип Портативний, Газовий
- Тип Газовий
- Тип Вбудований газовий
- Тип Вбудований газовий
- Тип Газовий
- Тип Газовий
- Тип Газовий
- Тип Газовий
- Тип Газовий
- Тип Газовий
- Тип Газовий
- Тип Портативний, Газовий
- Тип Газовий
- Тип Газовий
- Тип Газовий
- Тип Газовий
- Тип Газовий
- Тип Газовий
- Тип Газовий
- Тип Газовий
- Тип Газовий
- Тип Газовий
- Тип Газовий
- Тип Вугільний керамічний
- Тип Вугільний керамічний
- Тип Вугільний керамічний
- Тип Вугільний
- Тип Вугільний керамічний
- Тип Вугільний керамічний
- Тип Вугільний керамічний
- Тип Вугільний керамічний
- Тип Вугільний керамічний
- Тип Вугільний керамічний
- Тип Вугільний керамічний
- Тип Вугільний керамічний
- Тип Вугільний керамічний
- Тип Вугільний керамічний
- Тип Вугільний керамічний