Харків, вул. Клочківська, 93

+38 (050) 360 44 45

Київ, Софіївська Борщагівка

вул. Озерна, 34

Сібас з овочами на грилі

Сібас з овочами на грилі

15 березня 2021
  • Складові
    • Сібас 6 шт
    • Лимон 2 шт
    • Солодкий болгарський перець 2 шт
    • Спаржа 6 шт
    • Цибуля зелена 1 пучок
    • Часник 2-3 зубчики
    • Оливкова олія 50 мл
    • Спеції сушені розмарин, чебрець
    • Суміш перців мелена
    • Сіль
  • Приготування

    Якщо ви любите прості і швидкі рецепти, то це риба на грилі.

    Сібас - дуже смачна і ніжна рибка. М'ясо її є дієтичним, воно абсолютно нежирне, але при цьому багате білком.

    1. Рибу почистити, видалити зябра, просушити, посолити.
    2. Готуємо маринад: змішуємо оливкову олію, сік одного лимона, подрібнений часник , розмарин, чебрець, перець. Добре перемішати і змастити рибу зовні і всередині. Можна спеції замінити спеціальною приправою для риби.
    3. Всередину кожної рибки кладемо стебла зеленої цибулі і часточку лимона. Залишаємо маринуватися на 30 хвилин.
    4. Болгарський перець помити, очистити і нарізати, спаржу помити. Лимон нарізати на дольки. Залежно від сезону або переваг, асорті з овочів може бути різним.
    5. Укладаємо рибку у жаростійку форму і прикрашаємо овочами і лимоном.
    6. Розігріваємо гриль до температури 200 ° C.
    7. Щоб рибка не підгоріла, готуємо на непрямому жару. Якщо гриль газовий - то встановлюємо деко над виключеним пальником, якщо вугільний - скористайтеся кошиками для вугілля або відсуньте вугілля в сторону, в керамічному грилі - не забудьте встановити жаровідсікач.
    8. Готуємо при температурі 170 ° C.
    9. Час приготування приблизно 20 хвилин. Рибка повинна підрум'янитися.

    Смачного!

Галерея