Харків, вул. Клочківська, 93

+38 (066) 360 444 5
Сосиски запечені в листковому тісті

Сосиски запечені в листковому тісті

15 вересня 2020
  • Кіл-ть порцій: 12
  • Час приготування: 40 хвилин
  • Складність: для любителів
  • Складові
    • Сосиски з сиром | 12 штук
    • Тісто листкове заморожене | 500 г
    • Борошно | 1 ст. л.
    • Яйце | 1 шт
  • Приготування

    Листкове тісто можна приготувати за різними рецептами, якими багатий інтернет. Ми вирішили не витрачати час і приготувати сосиски з готового розмороженого тіста. В даний час в магазинах представлений великий вибір листкового тіста дуже високої якості. Можна вибрати будь-який - не помилитеся! Тісто можна вибирати як дріжджове, так і бездріжджове. При виборі дріжджового тіста сформованим пиріжкам потрібен час хвилин 20 перед викладкою в гриль, щоб вони піднялися. Сосиски купуйте будь-які, тут залежить від ваших уподобань, ми запікали з сосисками з сиром.

    1. Розпаліть деревне вугілля в Big Green Egg і прогрійте з теплозахисним екраном convEGGtor і решіткою до температури 200-220 ° C.
    2. Тісто розморозити заздалегідь. Коли воно станемо м'яким розкатайте качалкою тонким шаром, попередньо посипавши поверхню борошном.
    3. Розріжте тісто на 12 смужок. Тепер кожну сосиску обертаємо смужкою тіста за принципом серпантину.
    4. Збитим жовтком за допомогою силіконового пензлика змастіть зверху пиріжки з сосисками.
    5. Перед викладкою пиріжків решітку гриля потрібно злегка збризнути олією.
    6. Викладіть сосиски в тісті на решітку і запікайте їх при температурі 200-220 ° С приблизно 30 хвилин до утворення рум'яної скоринки. Температуру регулюйте за допомогою заслінок. Викладайте пиріжки на невеликій відстані один від одного з урахуванням того, що вони збільшаться при випіканні.

    Сосиски в тісті - це відмінний перекус для Ваших гостей перед приготуванням основних страв, так як не вимагає багато часу. І ще таке просте блюдо дуже сподобається дітям.
     

    !!! Зверніть увагу, якщо Ви випікаєте в газовому або вугільному грилі, то робити це потрібно обов'язково на непрямому жару, щоб Ваше блюдо не виявилося горілим.

    Смачного!

Галерея

Товари для приготування цієї страви