Літня кухня або патіо?
У багатьох при згадці про літній кухні згадується дитинство, проведене в селі у бабусі. Тоді будували прибудови до будинку, де влітку сім'я готувала їжу, тому що в будинку було жарко. Сьогодні в поняття літньої кухні інтегровані ідеї з різних культур більш теплих країн. Тому слова патіо і гріллінг зараз багатьом знайомі.
Патіо (ісп. Patio) - відкритий внутрішній дворик житлового приміщення, з різних боків оточений стінами, арками і зеленої огорожею. Архітектура патіо сходить до класичного перистилю, який отримав широке поширення в середні віки в середземноморських країнах, особливо в Іспанії, а потім в Латинській Америці, Австралії.
Сьогодні в кожному будинку, а особливо на дачі, є зона на свіжому повітрі під відкритим небом або під навісом, де можна було б насолоджуватися природою і відпочити від суєти галасливого міста. І не важливо, як Ви її назвете, функція цього простору повинна включати в себе крім обідньої групи і зони відпочинку, ще й зону для приготування їжі. Тому, сучасну зону відпочинку складно уявити без мангала, гриля або барбекю.
Останнім часом величезну популярність набирають мобільні або портативні грилі, особливо газові. Дороге будівництво дров'яних мангалів з цегли поступається функціональності і технологій приготування смачної їжі в компактному грилі. Барбекю-пристрої можна розмістити на невеликому майданчику, без витяжки, де необхідні аксесуари і предмети розміщуються тут же на зручних гачках і бічних столиках.
Гріллінг - це не тільки про готуванні, це про емоції і спілкуванні. Саме це і об'єднує культура гріллінга. І поки господар займається приготуванням ароматних страв, гості можуть насолоджуватися неквапливою бесідою за келихом вина або взяти участь в процесі.
Відпочивати красиво, харчуватися правильно, проводити час яскраво - все це можливо з GRILLCLUB!